Jean Paul – Arcalod Sky Captain Navy

Opprinnelig pris var: 899,-.Nåværende pris er: 629,-.

Små i størrelsen, gå opp i størrelse
Vipps

Vår ultimate varmforet høst og vinterstøvel – perfekt for eventyr og hverdagsbruk!

La oss ta deg gjennom hvorfor denne vinterstøvelen er et must-have i vintergarderoben din.

Med sitt inspirerende design hentet fra hiking-verdenen, kombinerer den funksjonalitet og stil på en perfekt måte. Solide metalleyes og kroker gir ikke bare et robust utseende, men gir også en sikker passform som kan tilpasses etter behov.

Overdelen er laget av bevegelig og elegant PU Nubuck som ikke bare ser bra ut, men også tåler utfordrende værforhold. Fryser du lett på føttene? Ikke bekymre deg! Støvelen er foret med en herlig varm pile fleece som omslutter føttene i en varm klem. Den ekstra foringen i kragen gir deg en ekstra dose koselig komfort.

Sålen er en ren drøm. Med en fantastisk grep og støtdempende egenskaper kan du ta fatt på glatte veier og ujevne stier med selvtillit. Og ikke glem det ekstra laget med pile fleece på innsiden av sålen som isolerer mot kulden nedenfra.

For de som er ekstra forsiktige med tærne og hælene sine, er det ekstra beskyttelse der du trenger det mest. Denne støvelen tar vare på deg på alle måter. Og selvfølgelig, den klassiske metalllogoen på siden gir et snev av autentisk stil til støvelen.

Enten du skal på fjelltur eller bare trenger en pålitelig partner for vinterdager i byen, så er denne varmfôrede vinterstøvelen svaret. Slå til nå, og nyt høsten og vinteren med stil, komfort og selvtillit.

Tilbudet varer så lenge lageret rekker.
Produktnummer: I/A Kategorier: ,