20220808 105410

Back to School

Skolestart

Skolestart er rett rundt hjørnet og vi ønsker å gi deg noen nyttige råd og tips under. Det er mange som glemmer å sjekke størrelsen på skoene til barna før skolestart. Barn er heller ikke alltid flinke til å sifra selv om skoene er for små.  Barneføtter er under utvikling og sko er faktisk det viktigste plagget gjennom dagen. Barn er aktive og leker mye ute og inne og med riktige sko gir det best komfort gjennom hele dagen. 

Husk å beregne nok plass til tærne 

Barnetær trenger god plass i skoene, både til å bevege seg og til å vokse. Dersom tærne ligger sammenpresset vil barnet få fortere vondt og blir kaldt på føttene. Det kan med andre ord ødlegge dagen for smårollingene. 

Derfor er det lurt å måle føttene til barna på kvelden etter all aktivitet og lek er ferdig for dagen. Husk også å sjekke størrelsen på føttene til barnet utover vinteren. Barneføtter vokser i nypp og napp. Vi anbefaler 1-1,5 cm i vokserom, Det er viktig med luft sånn at barnet får den beste komforten gjennom en aktiv dag.

img 3631

Fritidssko fra ERGOBIO 

Overgangssko fra Ergobio!

Ergobio Action Jr. er utrolig god fritidssko med dempet såle! Overdel i softshell-materiale som er lett vannavvisende og pustende. Kommer med strikk-lisser for enkel av og på. Kan brukes til gymmen og fritid i skoletiden.

Lagerpris
Opprinnelig pris var: 699,-.Nåværende pris er: 299,-.
Lagerpris
Opprinnelig pris var: 699,-.Nåværende pris er: 299,-.
2go 24seven protector

2GO – 24Seven Protector (klikk her)

Klassisk impregnering til de fleste materialer. Kraftig beskyttelse mot regn og smuss. Brukes regelmessig for best beskyttelse. 100% fri for fluorkarboner.

Bruksanvisning:

  • Fjern skitt og smuss
  • Rist flasken før bruk
  • Spray et jevnt lag i en avstand på 20cm
  • La de tørke 15-30 min

Fritidssko fra Superfit med Gore-tex system

Unngå svette føtter!

Svettelukt er tegn på at skoene ikke klarer å skille ut fuktigheten.Dette skaper grobunn for bakterier, dårlig lukt og gjør føttene klamme og kalde. Det kan du forhindre med at du kjøper sko med pusteegenskaper. En sko med Gore-tex-membran er et stort skritt i riktig retning. Materialet spiller også stor rolle. Da kan feks tekstilsko være bedre på litt tørrere dager da de puster. Enklere å rengjøre og vedlikeholde.

Superfit – Rush

Lagerpris
Opprinnelig pris var: 799,-.Nåværende pris er: 699,-.
Lagerpris
Opprinnelig pris var: 799,-.Nåværende pris er: 299,-.

Perfekte Goretex sko til lek og fritid.

Rush er en utrolig god sko i vanntett membran. Skoen har reflekspaneler på tungen og siden, og to borrelåser for individuell tilpasning.

Superfit – Rush 

Ha det gøy mens du går nedover gaten. Blå Free Ride og Bounce sneakers fra Superfit. Sneakerene har et slitesterkt, lett materiale og tåler vann. Enkel av og på system

Superfit til de minste barna 

DOCK BOOTS – ALLVÆRS STØVELEN TIL ALLE SESONGER 

Den vanntette, varme og komfortable allværsstøvelen fra Dock Boots som holder varmen fra -15° og fortsatt komfortabel i +15°.
Dock Boots visjon var å skape en støvel som var like godt egnet i skogen, barnehagen, skole og på fjellet i ulikt klima -rett og slett året rundt.

Dock Boots med sin stabiliserende helkappe kombinert med ekstra demping og isolasjon i sålen gjør den ekstremt behagelig og samtidig slitesterk.
Med et stort utvalg av design og print blir det raskt en favoritt-støvel av de minste.

Dock Boot sin ytterdel er av neopren som er 100% vanntett og både støtdempende og varmeisolerende, Neopren er det samme materialet som blir benyttet i både våt -og tørrdrakter.


Det behøves ingen impregnering i støvelens levetid, den er 100% vanntett ut av esken.Innerdelen av støvelen har en kombinasjon av neopren og fleece-fôr som gjør den både varmeisolerende og tørker raskt.
Med åndbart overflate transporteres svetten og fordampes for å bevare varmen. Dermed er støvelen helhetlig lett å vedlikeholde.

 

norsk ullsåle 280x280
norsk ullsåle klikk her!

Innmark – Norsk Ullsåle Barn

Saueull er en naturfiber med mange gode egenskaper. Ullfiber er smussavstøtende, slitesterk og fremfor alt varmeisolerende.
Ull har også en meget god evne til å absorbere fuktighet, og isolerer selv om den er fuktig. Dette er kvaliteter som gjør at ull er et utmerket materiale til innlegg-såler. Sålen har ingen sømmer og kan derfor klippes til hvis man har behov for spesiell tilpasning. Undersiden er belagt med gummi for at sålen skal ligge på plass i skoen. Strien som er vevd inn gjør sålen stødig og stabil.

Lagerpris
Opprinnelig pris var: 649,-.Nåværende pris er: 549,-.
Lagerpris
Opprinnelig pris var: 649,-.Nåværende pris er: 549,-.

Sinoken neoflex termo – Allværs støvel 

Neoflex termo fra Sinoken!Gode og varme gummistøvler foret med neopren som tåler helt ned til -15 ° C. Disse vanntette helårsstøvlene har en grovmønstret såle for godt grep og refleksdetaljer.

Lagerpris
Opprinnelig pris var: 499,-.Nåværende pris er: 199,-.

Vannavstøtende eller vanntette? 

Barn oppsøker ofte tilstrekkelig røffere miljø når de er ute. Vi anbefaler gore-tex sko da de holder seg helt tørre på føttene, samt at gore-tex er supert om barnet ditt svetter fort. Vannavstøtende sko er også et tips å bruke på tørre dager. Vi anbefaler sterkt å bruke impregnerings spray hyppig, med sko merket «waterproof, vanntett,dry»

Gore-tex sko skal ikke impregneres, da kan den naturlige membran bli ødelagt og skoene holder seg ikke 100% tette for vann. 

Dock – Fresh light

Skoene fra merket Dock har alltid vært en stor favoritt og en bestselger til små og store barn.Denne modellen kommer med en dempende såle og har strikk-lisser og en borrelås over vristen som er lett og ta av og på .De er til fritidsbruk ute og kan også brukes til en innesko til barnehage og skole .

Lagerpris
Opprinnelig pris var: 699,-.Nåværende pris er: 299,-.

Levis kid´s 

Levis har mange modeller som har god demping og som har en god myk innersåle. God demping og sporty preg har de brukt mye tid på. De kommer med strikk-lisser og borrelås til de minste barna og med lisser til større barn. Sjekk de mest solgte modellene under.

Lagerpris
Billigkroken
Opprinnelig pris var: 699,-.Nåværende pris er: 249,-.
Lagerpris
Billigkroken
Opprinnelig pris var: 699,-.Nåværende pris er: 249,-.
alle barnesko klikk her!

Legg igjen en kommentar