Skolageret AS er en skobutikk som holder til på Kilen i Tønsberg. Hos oss parkerer du gratis! 
Mange velger å handle sko hos oss fordi vi tilbyr merkevaresko til lagerpris. Det vil si at du kan kjøpe våre sko -30% – 70% billigere enn hos en ordinær skobutikk. Dette fordi vi først og fremst er et lager – hvor kundene har muligheten til å plukke skoene sine rett fra lagerhylla (eller få dem tilsendt i posten hvis de handler på nett).
Vi får kvalitetssko fra kjente merkevarer, og har et stort utvalg av sko og skotilbehør både til barn, dame og herre. Kom og besøk oss på Kilen, eller kjøp sko av oss her på nett! 🙂
Åpningstidene våre er:
Man-fre: 10-18
Lørdager: 10-16
Både på nett og i butikk er det to ting vi setter høyest på lista:
  • Vi skal være billig
  • Vi skal være best på kundeservice

Hos oss handler du smart: Du får gode sko av kvalitet til en billig penge. Både på nett og butikk står vi klare for å bidra med det vi kan, og du som kunde må ikke nøle med å ta kontakt! Vi hjelper mer enn gjerne – enten det er hjelp til valg av sko eller spørsmål om produktene, nettsiden, behandling av sko eller hva det skulle være!

På Skolageret har vi en solid samling av nye modeller, men her finner du også utgående modeller og lager-varer vi har kjøpt opp fra andre butikker som du får for en billig penge.

Vi bruker heller ikke mye penger på interiør og design til butikken vår, fordi vi tenker at kundene heller vil kjøpe billige sko enn å betale ekstra for å handle fra en fancy innredet butikk.

«Vi bruker ikke mye penger på interiør og design som publikum virkelig ikke trenger å betale for. Produktet er det samme uavhengig av om det står på en pall eller en spesialdesignet marmorhylle»

-Miriam, daglig leder.