Ergobio – Tuehopper WaterProof Navy

Opprinnelig pris var: 799,-.Nåværende pris er: 499,-.

Vipps

Når vinteren kommer, er det viktig å holde de små føttene varme, tørre og glade mens de utforsker utendørs eventyr.

Våre nye Vanntette Vintersko for barn er den ideelle følgesvennen for dine barns vinterutforskninger. Her er hvorfor du vil elske dem:

Holdbart Vanntett Design: Vi vet hvor viktig det er å holde føttene tørre, uansett værforhold. Derfor har våre vintersko en førsteklasses vanntett membran fra Hydroguard, som har gjennomgått strenge tester. Med denne membranen kan du stole på at skoene holder føttene tørre og komfortable gjennom snø, slaps og regn.

Testet i Ekstreme Forhold: Vi tar kvaliteten på produktene våre på alvor. Våre Vanntette Vintersko har blitt testet ved å gå hele 15.000 skritt i et vannbad, noe som sikrer at de opprettholder sin vanntette beskyttelse selv under de tøffeste forholdene.

Ergonomisk Design: Barnas komfort er vår prioritet. Derfor er våre sko designet med ergobio i tankene. Dette betyr at de er formet for å passe naturlig til barnas føtter, og gir riktig støtte og bevegelsesfrihet for aktive dager utendørs.

Praktisk Borrelåslukking: Vi vet at barn kan være utålmodige, spesielt når det gjelder å ta på seg sko. Derfor har vi utstyrt våre Tørr og Glad Vintersko med en enkel borrelåslukking. Dette gjør det enkelt for barna å ta på og av skoene selv, samtidig som det gir en justerbar passform.

La barna dine utforske vinteren med Ergobio Tuehopper.

Gjør vinteren til en tid med latter, eventyr og glede med skoene som er laget for å takle det kalde og våte været.

Bestill dine i dag, og gi barna en uforglemmelig vinteropplevelse!

Tilbudet varer så lenge lageret rekker.
Produktnummer: I/A Kategorier: , Stikkord: