VANNTETTE TURSKO TIL FJELL OG SKOG

Norges tur ? eller er du bare glad i gå turer i vårt fantastiske land – vi har de vi kaller de beste turskoene til lagerpris

Vi opplever ofte at forspørsel på om vi har noen gode tursko . JA! Det har vi og til lagerpris.

 

Gritex® Beskyttelse

Disse skoene er foret med den orginale beskyttelsesmembranen GRITEX®

Membranens oppbygging gir en bedre beskyttelse mot vann og kulde. Den garanterer varme føtter selv når det er veldig kladt og fuktig. Vi anbefaler å rengjøre skoene før hver bruk og behandle overlæret med vannavstøtende fett eller silikonbasert skopuss. Dette øker beskyttelsesevnen. Ikke tørk skoene i nærheten av eller oppå ovner, sentralvarmeapparater eller andre varmekilder. GRITEX® til føttenes komfort. Et eksklusivt produkt fra Grisport.

Grisport – Marrone Scamoscia tursko brun

 

KLIKK HER !

Lav vanntett tursko med support system ved hælen, fulldempet såle og gritex membran. Fantastisk gode på foten til Lagerpris 1099,-

Vi på Skolageret er stolte av å kunne si at denne skoen er en bestselger!

Grisport – Marrone Dakar trekking

 

KLIKK HER!

Høy, vanntett tursko i dakarlær med support system i hælen og gritex membran.  Dakar læret i skoen gjør den motstandsdyktig mot slitasje og lett å vedlikeholde og rengjøre. Fantastiske tursko til fjell terreng, kjær, og skog. 

Lagerpris 1119-1299,-

Ergobio – Tecliner high black

KLIKK HER !
ergobio tecliner high black3

NTHET fra ERGOBIO 

Ecliner er skreddersydd for Skandinaviske forhold. En stabil og god tursko for høst og vinterføre.Høyt skaft og vanntett Hydroguard-membran med tapede sømmer innvendig.Forsterket tupp og hælkappe.En komfortabel dempende mellomsåle fra Scandiflex, med heldekkende grov gummisåle for sticky grep på alle underlag.Et stabilt hælparti, samt snøring helt opp, gjør dette til en favoritt på tur.

Lagerpris 1189,-

ergobio tecliner lady black0
ergobio tecliner lady black1

Noodles – Rangerider Sand

KLIKK HER
noodles rangerider sand dame sko høst vinter1

Dette er en behagelig, lett og tyntfôret høstsko med en vanntett membran.Skoen har en fulldempet scandiflex yttersåle med en dempet innersåle, og er utrolig gode å gå i.I tillegg til en forsterket tupp har skoen reflekspaneler som gjør deg synlig om natten.

Normale i størrelsen. Lagerpris 749,-

 

-FORNUFTIG PRIS ER LAGERPRIS

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *