Sandaler

Slip-on sandaler til dame på Skolageret! Topp 5!

På Skolageret har vi alltid hatt et godt og variert utvalg av sandaler til damer, og i år er intet unntak! Vi har så mange forskjellige modeller inne nå at selv vi som kommer på jobb sliter med å ikke ta med for mange par hjem (men kan det virkelig bli for mange da, tenker vi, mens vi forbereder oss på samboerens reaksjon og lurer på om vi ikke skal investere i nok et sko-skap) 

I år ser vi at mange damer går for slip on sandaler, så vi tenkte å fortelle litt om de mest populære vi har i vår butikk! Her er det noe for alle og enhver!

1) Slip-on sandaler fra Superfit!

 

Sandaler

(klikk på bildet for å se produktet)

Disse stilrene og fine sandalene fra Superfit har blitt en favoritt hos våre kunder! Superfit er en av våre beste merker innenfor ergonomiske sko til barn, og vi kan skrive under på at de produserer minst like gode sko til voksne også!

Disse slip-on sandalene kommer med en ergonomisk korksåle som er behagelig å gå på, også kan man stille inn reimene for maksimal tilpasning til din fot. Sandaler som både er supergode å gå i og som ser så fine ut er en sikker vinner hos oss i alle fall!

Passer helt supert både til turen på stranda, byturen og både inne og ute, i både kjole, skjørt og bukse. Finnes i størrelse 36-41 (den sølvfargede får du også i størrelse 35) og i fargene hvit, sølv, sort og mørk blå.

2) Levis Pool

I år har vi vært så glade for alle de råstilige nye modellene som har kommet fra Levis! Her også kom det fort en sandal-favoritt, og det var modellen Levis Pool!

Sandaler

(trykk på bildet for å se produktet)

Disse slip-on sandalene kommer i størrelse 28-39 og vi selger den til barn og også damer i alle aldre i butikken vår! Stilrene, super-enkle og stilige! Perfekt å slenge i strandbagen på tur til stranda eller for å ha på seg til badminton-turneringa i hagen i sommer!

 

3) Gull-sandal fra Roberto Rosso

roberto rosso oreadi black slip on dame slippon sommer1

(trykk på bildet for å se produktet)

Disse lekre slip-on sandalene har også vært en soleklar favoritt i bår butikk. Her snakker vi sandaler som virkelig booster hverdagsklærne – og som komplimenterer et penere antrekk. Ikke bare ser de fine ut, men har en utrolig behagelig såle og er gode og gå i. Disse kommer i størrelse 36-41.

4) Jearro – Sandal Sort

 
 

Sandaler

(trykk på bildet for å se produktet)

Jearro har alltid vært et favorittmerke hos oss, og er en av våre go-to merker når det kommer til ergonomiske og gode sko for rygg og bein. Finnes i størrelse 36-41.

5)Orion – Helse/Sportsandal

Sandaler

Dette er en flip-flop variant fra Orion som også kommer i skinn. Denne har også en justerbar reim over foten som gjør at den kan tilpasses nettopp din fot, og kommer med en like god og behagelig såle. Sandalene fra Orion har blitt veldig populære hos oss, og det er godt å se alle som «endelig» finner behagelige sandaler. Finnes i størrelse 36-41.