Derfor elsker vi skoene fra Levi’s!

Alle som har vært innom Skolageret på Kilen vet at vi lenge har hatt inne sko fra Levi’s. Da kan dere tenke dere gleden når vi fikk inn et så stort og nydelig utvalg nå til sommeren! Levi’s har kommet med mange råtøffe sko til både baby, barn og ungdom. Noen av modellene har størrelse helt opp til 39, så i sommer har det også vært flere damer som har tatt med seg noen par.

Se alle skoene fra Levi’s i vår nettbutikk

Levi’s er mest kjent for å være først ute med blå jeans – så tidlig som i 1873! Da var det Levi Strauss som så en stor mangel på klær som faktisk var bygget for å tåle absolutt alt. Han gikk sammen med skredder Jacob Davids og  sammen skapte de et merke som har vært relevant i 145 år, og kommer til å være det i mange flere. Den dag i dag har Levi’s 500 butikker verden over, med produkter tilgjengelig i over 100 land – og har blitt et merke de aller fleste vet om. (du kan lese mer om merket Levi’s på deres nettside.

Vi elsker skoene fra Levi’s fordi det rett og slett er vanskelig å la være! Her finnes så utrolig mange forskjellige farger, fasonger og stiler at det nesten er umulig å ikke finne seg en favoritt. Vi vet også av erfaring at skoene fra Levi’s er av ekte kvalitet – sko vi selger til barn og ungdom med god samvittighet.

Favorittmodellen

Selv om vi selger flere forskjellige modeller fra Levi’s, er det spesielt en type som har blitt en bestselger i vår butikk siden vi fikk dem inn rett før sommeren: Trucker, både høye og lave!

Levi's Trucker

(Trykk på bildet for å komme til alle våre Trucker-modeller fra Levi’s) Med superfreshe farger og gummisåle har disse virkelig havnet på lista over bestselgerne våre i sommer! På bildet over ser du mini-modellen hvor størrelsen går fra 22-27. Den ser bare råstilig ut på små føtter! Rødfargen er virkelig nydelig til både sommer og høst, siden den lyster så opp. Til høyre på bildet ser du en av de høye Trucker-modellene og en av de lave. Dette er sko som komplementerer ethvert antrekk, både jeans, skjørt, shorts og sommerkjole! Den høye hvite finnes i størrelse 28-39, mens den lave røde finnes i størrelse 36-39.

De ansattes favoritter!

Som ansatt på Skolageret har vi gleden av å se og lære om utrolig mange tøffe sko! Da er det lett å finne seg noen favoritter. Sandra, Therese og Saèla har alle tre en favoritt fra vårt utvalg av Levi’s:

Skolagerfolket;)

Til venstre ser dere Sandra som viser fram modellen Levi’s blå twill lav. Denne er for de aller minste, i størrelse 22-27. – Jeg syntes denne er så søt, både til gutt og jente! Jeans-fargen er kjempestilig, også kommer denne modellen med både borrelås og strikk som gjør den lett å ta av og på, sier Sandra.

Therese som står i midten viser frem en modell, Levi’s Ice Glitter, som hun alltid viser til hvis noen spør etter tøffe sko til jenter. – Denne er litt annerledes enn de andre modellene, og jeg syntes de er så utrolig søte fordi de glitrer! I tillegg har den en lyseblå stripe på gummisålen som ikke er på noen av de andre modellene, og det syntes jeg er en søt detalj.

Saèla som står til høyre viser frem en av Trucker-bestselgerne og sier at hun skjønner veldig godt hvorfor den har blitt så populær. – De er jo kjempestilige også passer de virkelig til alt! Det er så fint med sko du kan bruke uansett hva du har på deg, og disse blir fine både til jeans, sommerkjolen, shorts og det aller meste. I tillegg er sålen på disse ganske myke, så der er veldig behagelige å gå i. (Se skoene Levi’s Trucker med høy ankel til damer eller barn)

Levi’s er definitivt et merke vi kommer til å fortsette å selge, og som alltid har vært en kundefavoritt hos oss. Hvis du vil se alle skoene vi har inne fra Levi’s så KLIKK HER eller på bildet øverst i innlegget.

Kanskje du finner deg en ny favoritt!