black friday logo star burst design background vector 18255341

Black Friday – årets største lagersalg

Spar opptil 70%, kjøp rett fra lager

🖤BLACK FRIDAY🖤

Lageret vårt er stappet med masse sko som skal ut til BLACK FRIDAY PRISER. Her kan du spare mye penger og kjøpe flotte sko rett fra lagerpaller og lagerhyller, fra kjente merkevarer som Jean Paul , Ergobio, Roberto Rosso, Noodles , Birkebeiner, Superfit, Levis, Under Wood , Dock m.m . Finn flotte sko enten det er til deg selv, til barna, kjæresten eller kanskje en julegave til noen du er glad i.  Vi har Kickstartet Black friday på nett og butikk allerede nå ! 

 

Roberto Rosso – Montebello. Nå kr 629,- (-30%)

ALLE ROBERTO ROSSO SKO -30% KLIKK HER !
img 4104
img 4105

Nyhet fra Roberto Rosso! Chunky boots i imitert skinn med snøring gjennom D-rings hemper for individuell tilpasning.De tidsriktige skoene har en fulldempet såle, ullfilt på innsiden og pultab bak.Perfekte sko til hverdags og til lette turer.

Roberto Rosso – Cervo Camel. Nå kr 699,- (-30%)

img 4112

Et fresht nytt design og spennende materialmiks hever Cervo over vanlige joggesko.Dette er fashionsko som går perfekt til jobb- og fritidsantrekk, men utstyrt med en dempende ergonomisk såle har de også en fantastisk komfort.Med disse på beina vil du se bra ut og føle deg enda bedre.Normale i størrelsen.

Roberto Rosso – Fuji Chelsea White og Fuji Chelsea Black. Nå kr 629,- (-30%) 

img 4109

Supertrendy chelsea boots med platåsåle og forhøyet skaft. Strikk på sider av skaft og pulltab bak for enkel av/på og svært god på fot. Dette er en must-have i garderoben for høsten. Spot on!

Få et større glis, kjøp sko til Black Friday pris 😀

-30% på alle roberto rosso klikk her !

30% PÅ ALLE NOODLES SKO TIL DAME OG HERRE

Noodles – Chunko Chelsea. Nå kr 629,- (-30%) 

img 4108

Nyhet fra Noodles!Kunder opplever disse som store i størrelsen, og vi anbefaler def derfor å gå ned en størrelse.Utrolig fin og behagelig chelseaboot i imitert skinn.Skoen har en chunky fulldempet såle som gjør at skoen kan brukes hele dagen.Disse sitter fint på foten, og gir inntrykk av en smalere fot.Dette er absolutt en sko som burde bli en del av din skogarderobe.

Noodles – Bubblewrap Sort. Nå kr 500,- (-50%!)

noodles bubblewrap sort boot dame 1

Skal du på afterski, ut i snøen, til trening eller bare en tur til byen, da er dette vinterskoen for deg.Tidenes kuleste vintersko fra Noodles. Denne matches lett med ethvert antrekk. I vinter kan du være både varm og fabulous.Varm vintersko til dame som er lett og komfortabel.Skoene er vanntette, varme og har en antiskli såle. 

Noodles – Chunko Ocher. Nå kr 699,- (-30%)

Bestselgeren fra Noodles!Kunder opplever disse som små i størrelsen, og vi anbefaler deg derfor å gå opp en størrelse. Denne fantastiske vinterskoen er like komfortabel som en sneaker.Vi har tatt vår bestselgende sneaker og laget den om til en fullverdig vintersko med mykt ullfilt som holder deg god og varm på beina.Skoen har en fantastisk støtte og komfort samt en fulldempet såle som gir en rullende effekt når du går.Det er vanskelig å slå en vanntett vintersko med sneaker komfort.Perfekt for deg som har lyst på en rålekker og fornuftig vintersko!

-30% PÅ ALLE NOODLES SKO KLIKK HER!

Birkebeiner – Finse WP Grey Nå kr 650,- (-50%!)

birkebeiner finse wp grey1

Nyhet fra Birkebeiner! Ønsker du deg en god hiking sko som også er en nøytral vintersko? Da er dette skoen for deg!Finse er en fullverdig vintersko laget i allværsmateriale med en vanntett membran.Med disse på beina holder du deg tørr og varm, samtidig som du har god komfort med en fulldempet såle og antiskli gummisåle.

Birkebeiner – Origo Beige. Nå kr 450,- (-50%!)

birkebeiner – origo beige dame sko høst vinter1

Nyhet fra Birkebeiner! Herlig, fôret vintersko i kunst skinn med vannavvisende membran og chunky såle.En chunky såle er supert på vinteren for å komme seg litt høyere opp fra bakken, og med en innerside i deilig fôr, holder du deg varm på beina.

Birkebeiner – Norefjell WP Yellow. Nå kr 650,- (-50%!)

2021 10 13 at 2.39.27 pmbirkebeiner – norefjell wp yellow 4

Vanntett og varmforet vintersko! Grovmønstret yttersåle i gummi gir godt grep på høst og vinterføre.Mellomsåle i phylon for lett vekt og dempende komfort. En sikker vinner!

NYHETER FRA BIRKEBEINER -50% KLIKK HER!

 

Ergobio – Tecliner High Black. Nå kr 849,- (-50%!)

ergobio tecliner high black3

NYHET fra Ergobio! Tecliner er skreddersydd for Skandinaviske forhold. En stabil og god tursko for høst og vinterføre.Høyt skaft og vanntett Hydroguard-membran med tapede sømmer innvendig. Forsterket tupp og hælkappe. En komfortabel dempende mellomsåle fra Scandiflex, med heldekkende grov gummisåle for sticky grep på alle underlag. Et stabilt hælparti, samt snøring helt opp, gjør dette til en favoritt på tur.

NYHET FRA ERGOBIO - 50 % KLIKK HER!

Superfit – Mars Vintersko Sort/Grønn

superfit mars vintersko jpg
superfit mars vintersko (2)

Vintersko fra det bestselgende merket Superfit.Dette er en god vintersko med goretex membran som holder barna tørr og varm på føttene. Skoene har BOA-lås, slik at du bare kan skru på låsen for å “knyte” skoen.

ALLE SUPERFIT SKO TIL BARN -20% KLIKK HER!

DOCK VINTERSKO BARN 

dock vanntett vintersko blå sort barnsko2
dock vanntett vintersko sort rosa barnsko5

Dock vintersko til barn er en populær sko til barn hos oss, disse er varmt fôret og har enkel av og på funksjon med borrelås og strikk-lisser. Gode og lette på foten og har en såle med godt grep på kaldere dager.

Dock vintersko barn -30%

Levis – Peak Waterproof Camel

levis peak waterproof camel vintersko barn3

Nyhet fra Levis!Levi’s Peak er en stilren og lett sko som går opp over ankelen med vannavvisende membran og fôr på innsiden.Denne holder føttene dine tørre og varme på våte og kalde høst- og vinterdager. Glidelås på på siden for enkel av og på.Lett og komfortabel såle og overdel i imitert skinn.  En bestselger!

ALLE LEVIS SKO TIL BARN 30-50% KLIKK HER!

Levis – Peak Waterproof Navy

levis peak waterproof navy vintersko barn1

Nyhet fra Levis!Levi’s Peak er en stilren og lett sko som går opp over ankelen med vannavvisende membran og fôr på innsiden.Denne holder føttene dine tørre og varme på våte og kalde høst- og vinterdager. Glidelås på på siden for enkel av og på.Lett og komfortabel såle og overdel i imitert skinn.En bestselger!

 

DOCK PIGGSKO 

ALLE PIGGSKO -15% KLIKK HER!
img 4138

Piggsko som er lette og komfortable på foten , kommer i trippel tex system som holder vann og slaps ute. Flotte piggsko til deg liker å gå tur på kalde dager. 

img 4139
img 4140

ALLE UNDER WOOD SKO TIL BARN, DAME OG HERRE 50 %

underwood gul vintersko1
underwood gul vintersko12
underwood gul vintersko4
ALLE UNDER WOOD BARN,DAME OG HERRE -50% KLIKK HER! ALLE JEAN PAUL SKO 30-50% KLIKK HER

Vi har mye mer utvalg på vårt åpent lager i Tønsberg , besøk oss gjerne så hjelper vi deg så godt vi kan 😀

noodles banner copy

Legg igjen en kommentar