Høstnyhetene fra Levi’s – til lagerpris!

Ingenting er så spennende som sesongskiftet når man jobber i motebransjen, og her på Skolageret gleder vi oss like mye hver august når høstvarene gradvis dukker opp i butikken. Nå er vi i full gang med å forberede hele butikken for høst, og mange av varene er allerede på plass i hyllene!

Noe av det som er på plass og allerede har tatt skikkelig av i vår butikk er høstnyhetene til barn (og dame) fra Levi’s!

(trykk på bildet for å gå til høstkolleksjonen) 

Her har vi rett og slett en kolleksjon som virkelig kommer til å gjøre høsten helt fantastisk tøff! Her finnes gamle favoritter i ny drakt, og modeller man ikke har sett maken til før! Innesko og utesko, og ikke minst: alle modellene går helt opp til størrelse 39! Vi har allerede hatt flere fornøyde damer innom som syntes skoene passet like fint på sine egne føtter som på sine barns, så her kan man virkelig finne noe for alle og en hver!

Vi viser frem og forteller litt om de nye modellene fra høstkolleksjonen! 

 

Chicago

Chicago er en utrolig trendy modell som vi bare digger! Den er stilren med sin marineblå farge, men har likevel det lille ekstra med sin knæsje oransje farge på innsiden, på strikklissene og på sømmene av skoen.

(trykk på bildene for å gå til høstkolleksjonen) 

Denne kommer med strikklisser og borrelås, som gjør den enkel å ta av og på. Skoen er bygget for å tåle høsten, og er like fin på en lett regnværsdag som på en dag med sol. Den passer helt ypperlig både på skole, fritid og SFO! 

 

Las Vegas

Las Vegas fra Levi’s har vært en kjent modell hos oss – men her er den i helt ny drakt! I høstkolleksjonen som kom nå finner du en i fargene marineblå med grå detaljer – og en i fargen beige med rosa detaljer.

(trykk på bildene for å gå til høstkolleksjonen) 

Av alle skoene vi har i vår butikk er det Las Vegas som får medaljen for beste innesko, og den vi tar frem til alle barn på farten. Dette er nemlig en superlett sko som kun kommer med strikklisse. Så disse er det bare å hoppe rett inn i, så er man klar for dagen! Det er også disse to vi selger mest av til ungdom og voksen, i tillegg til barna. 

(om du vil se på de tidligere Las Vegas modellene også, så har vi dem fortsatt til salgs! Du kan se alle sammen HER)

 

New England

Oi, oi! Dere kan tro vi ble gira når vi åpnet eskene med disse her! New England sneakersen er en modell som virkelig treffer hos oss. Den kommer nemlig i semsket skinn og snøring – og man kan velge mellom fargene brun eller sort.

Her skjønner vi definitivt at det er Levi’s som står bak, for disse her sammen med et solid par jeans kan ikke slå feil! Både brunfargen og sortfargen er såpass stilren at de likevel ser helt super ut til alle antrekk.  Snøringen gir skoen en god passform på barnefoten, og den har også vannavvisende PU. Å ta på denne på en lett regnværsdag er derfor ikke noe problem. 

Selv om vi gleder oss til ukene som kommer, og alle de tøffe nyhetene som følger med, er det ingen tvil om at disse nyhetene allerede er noen sikre vinnere!