DockBoot er barnas favorittstøvel! Vi forteller hvorfor.

Etter en varm og tørr sommer har høsten sakte, men sikkert begynt å snike seg innpå. En sesong hvor kulden gradvis kommer, klær og sko må byttes ut og man må forberede seg på all slags vær. Ikke minst: Regn.Høsten er den sesongen av alle hvor det er viktigst å ha et par solide gummistøvler. MEN: hvorfor ikke kjøpe et par som du kan ha året rundt?

Det er en av mange grunner til å velge Dockboot!

Dockboot støvler

(trykk på bildet for å se vårt utvalg av Dockboots)Vi har hatt Dockboot på Skolageret i alle år, og de blir en like stor suksess hver høst! Grunnene til det er mange. 

(trykk på bildet for å se vårt utvalg av Dockboots)Vanntette neoprenstøvler Dockbooten er selvfølgelig 100% vanntett. Med den kommer man seg igjennom de verste regnsværsdagene med både føtter og sokker tørre. Støvelen er laget av neopren, som er et syntetisk gummimateriale. Det samme materialet blir brukt i dykkedrakter, og er vanntett, støtdempende og varmeisolerende.

Kan brukes året rundt Likevel er Dockbooten lett på foten, og i butikken får vi ofte tilbakemeldinger fra fornøyde kunder som sier at barna synes de er gode å gå i. Støvelen er designet til å brukes året rundt, og tåler derfor kulde helt ned til 15 minusgrader – og opp til 15 plussgrader. I tillegg får man med et par ullsåler til hver Dockboot, som man kan legge i på de kaldeste dagene. For å sette prikken over i-en har også Dockbooten refleks. Dockboot har en grov og taggete yttersåle, som isoleres kulden fra bakken og opp, og sørger for godt grep.

Sammenlagt utgjør dette rett og slett en kanonbra gummistøvel som kan brukes både på skole, i barnehagen, på fjellet, i skogen og til all utendørs aktivitet – året rundt!